Centrale Viessmann

CENTRALE TERMICE VIESSMANN CU BOILER INCORPORAT

Acest tip de centrale termice  Viessemenn, reprezinta solutia ideala pentru locuite.  Datorita constructie lor compacte acest tip de centrale pot fi montate oriunde exista un spatiu (bucatarie, debara, nise , holuri, etc.) Modelele de centrale termice visseman oferite in aceaste gama sunt : VITODENS 111 W, VITODENS 222 W si VITODENS 222 F. 

Centrale termice Viessmann  model Vitodens, sunt centrale termice murale, cu boiler incorporat, combustibilul utilizat este gazos sau GPL, au un randament si o eficienta termica deosebita ( 108-109%), au un consum redus de combustibil deoarece pe langa faptul ca recupereaza cea mai mare parte a caldurii din gazele arse, acest tip de centrale termice Viessmann sunt dotate cu arzator ultra performant MatriX.

Puterea termica a acestor centrale termice este adaptata oricaror cerinte ( intre 6,5kw si 35 kw. ), dispune de automatizari de ultima generatie ( dispune de functia AJUTOR  si antiinghet  ). In cazul in care cade tensiunea din retea, valorile setate raman memorate. Cazanele termice Viessemann model VITODENS sunt centrale in condensatie si suplimentar  dispun de functia Lambda Pro Control, functie ce adapteaza arzatorul la orice tip de combustibil gazos fara a mai fi mecesara schimbarea diuzelor. Totodata aceasta functie asigura functionarea la parametrii a centralei chiar si atunci cand apar fluctuatii de calitate in alimentarea cu combustibil. Are o functionare silentioasa, nivelul de noxe foarte scazut iar apa calda menajera poate fi folosita imediat.. Ultima noutate  o reprezinta posibilitatea de a utiliza separat ( la o distanta de 5 metri fata de centrala ) a panoului de automatizare.

Centrala pe gaz Viessmann VITOCROSSAL 300

Este o centrala termica Viesmann  de elita printre cazanele cu amplasare pe pardoseala. Combustibilul utilizat este combustibilul gazos, combustibil care datorita arzatorului radiant cu functionare modulanta MatriX, precum si datorita alaturarii acestui arzator a functiei Lambda Pro Control si a sistemului automatizat Vitotronic face ca eficienta energetica sa fie una deosebita -109%, chiar si in regim de  fortare a centralei.  Noxele reduse, eficienta crescuta in condensatie, functionarea modulanta, otelul inox din care este confectionat cat si posibilitatea functionarii in tandem cu alte cazane, fac din centrala termica Viessman  Viticrossal 300,un partener de neinlocuit.

Promotii Centrale termice

CENTRALE TERMICE VIESSMANN PE GAZ CLASICE VITOPEND

O alta gama de centrale termice Viessmann deosebite, care functioneaza pe combustibil gazos o reprezinta gama de centrale  VITOPEND.
Centralele termice Viessmann pe combustibil gazos Vitopend, sunt centrale termice clasice, cu un raport calitate-pret  deosebit de avantajos. Faptul ca functionarea centralei termice este dictata de temperatura exterioara, reprezinta un fapt deosebit prin economia de combustibil pe care acest gen de functionare il garanteaza.
Echipat cu arzator modulant, complet automatizat, acest tip de centrale termice este disponibil in varianta pentru incalzire si preparare apa calda menajera cu si fara racord la cos, cu puteri10,5-24kw;  13,2 -31kw, cu preparare de apa calda menajera instant sau cu boiler incorporat.

Boilerul incorporat la modelul Viessmann Vitopend 111 ,cu o capacitate de 46 litri din otel inoxidabil, precum si senzorul integrat acestui sistem, fac posibila utilizarea dusului si a cazii in acelas timp, in conditii de calitate termica deosebita. Randamentul si eficienta termica sunt ridicata- 93%
Centrala termica Viessmann, model Vitopend, este compacta, eleganta, usor de montat, intretinut si exploatat, montajul centralei putandu-se realiza in orice loc de care dispunem, constitue o buna alegere in rezolvarea necesitatilor legate de incalzirea si asiguradea apei calde din locuinta noastra.

CENTRALE TERMICE VIESSMANN VITOGAZ 100 F

Un alt model de centrala termica Viessman, fara condensatie, clasica, care se monteaza pe pardoseala , il reprezinta modelul VITOGAZ 100 F
Centrala termica Viessmann –VITOGAZ 100 F, se amplaseaza pe pardoseala, functioneaza pe combustibil gazos-GPL, suprafetele de transfer termic sunt din fonta cenusie cu un puternic randament de transfer. Randamentul termic este  93%, fiind una dintre cele mai atractive centrale termice, raportul calitate pret fiind unul deosebit.
Arzatorul este tubular, din otel inoxidabil, cu posibilitatea montarii unui sistem Renox pentru diminuarea emisiilor de gaze. Aprindere sigura si silentioasa, exploatarea  confortabila ca urmare a utilizarii  sistemelor de automatizare Vitotronic fac din centrala termica Vessmann –Vitogaz 100 F  o  alegere de succes.
Pentru prepararea apei calde menajere, se poate monta auxiliar un boiler, puterea centralei permitand acest lucru (  29-140kw )
Instalarea centralei se face usor in locurile disponibile – centrala de 29kw avand gabaritul LxlxH = 760x596x1025 mm

CENTRALE TERMICE VIESSMANN CU FUNCTIONARE PE COMBUSTIBILI GAZOS/LICHID

Aceste centrale termice  Viessmann cu functionare pe combustibili lichizi sau gazosi,sunt centrale de pardoseala, utilizate cu precadere la alimentarea cu caldura a ansamblurilor de locuinte sau in aplicatii industriale.
Modelele de centrale termice   propuse de Viessmann sunt:

  • VITOPLEX100 PV1                        - comb.lichid/gazos          Pu=   110-   620kw
  • VITOPLEX 200SX2                        - comb.lichid/gazos          Pu=     90- 1950kw
  • VITOROND 200                              - comb.lichid/gazos          Pu=   125- 1200kw
  • VITOCROSSAL 200 TIP  CM2      - comb.gazos                    Pu=     87-   311kw
  • VITOCROSSAL 300  TIP CM3      - comb.gazos                    Pu=     87-   142kw
  • VITOCROSSAL 300  TIP CT3       - comb.gazos                    Pu=    187-  635kw
  • VITOCROSSAL 300  TIP CR3       - comb.gazos                    Pu=    787-  978kw
  • VITOPLEX  100 LS                         - comb.lichid/gazos          abur joasa pres.
  •                                                                                                         0,26/2,2t/h
  • VITOGAS    100 F                            - comb.gazos                   Pu=      72-  140kw

                    Centralele termine Viessmann cu functionare pe combustibili lichizi sau gazosi, sunt cazane moderne, automatizate, construite din otel inoxidabil sau fonta speciala si au randamente considerabile- peste 90%.Centralele termice Viessmann din gama Vitocrossal, sunt cazane in condensatie cu eficienta termica de peste 106%. Arzatoarele moderne, de mare randament, permit un consum redus de combustibil precum si un continut de noxe foarte scazut la cos. Termoizolatia este deosebit de eficienta iar modul compact de constructie, permite utilizarea rationala a spatiului si racordarea usoara la  instalatii. Exploatarea si intretinerea este simpla, existand posibilitatea racordarii atat la instalatiile solare cat si la diferite modele de boiler .

Mai multe informatii despre gama de centrale termice Viessmann puteti afla accesand link-ul urmator : Centrale Termice Viessmann